Linda de Mol ook ‘veel gelachen’ bij eerste klus na schandaal

Linda de Mol heeft genoten van haar eerste klus na het stranden van haar relatie met Jeroen Rietbergen, de oud-bandleider van The Voice die in BOOS werd beschuldigd van seksueel wangedrag. Volgens goede vriendin en collega Lies Visschedijk hebben ze samen "heel veel gelachen" op de set van de nieuwe serie FIVE LIVE.

"We hebben af en toe een traantje gelaten, maar we hebben vooral heel veel gelachen", zegt de actrice in Jinek. Voor Visschedijk, die ook met De Mol samenwerkte voor onder meer Gooise Vrouwen, was het fijn om weer met haar op de set te staan. "Ik hou heel veel van Linda. Ze is een heel goede vriendin van mij en ik vond het heel fijn om bij haar te zijn."

De Mol besloot in januari al haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ze verbrak haar relatie met Rietbergen. Begin september keerde De Mol terug op televisie met haar programma Miljoenenjacht. FIVE LIVE is vanaf 2 oktober te zien op SBS6.