Little Mix heeft wassen beelden in Madame Tussauds Londen

De wassen versies van de zangeressen van de Britse meidengroep Little Mix zijn vanaf woensdag te bewonderen in Madame Tussauds in Londen. De band bestaat tien jaar en werd daarom vereerd met een plekje in het bekende wassenbeeldenmuseum.

Jade, Perrie, Leigh-Anne en Jesy werkten sinds begin vorig jaar intensief mee aan hun vereeuwiging in Madame Tussauds. Ook hun stylisten Zack Tate en Jamie McFarland hielpen het museum de beelden zo echt mogelijk te maken en aan te kleden. De wassen beelden van de meiden zijn gekleed zoals de echte versies in hun videoclip Bounce Back uit 2019.

In een verklaring laten de zangeressen weten heel blij te zijn met hun wassen dubbelgangers. "Toen ik mijn beeld zag, was het alsof ik in de spiegel keek. Geweldig", aldus Jade. "Dit is een droom die uitkomt", voegt Leigh-Anne daaraan toe. "De beelden zijn fantastisch."

De evenbeelden van de zangeressen staan op de muziekafdeling van het Londense museum waar onder anderen ook wassen beelden van Ed Sheeran, Beyoncé, Dua Lipa en Taylor Swift staan.