Luca Borsato dankbaar voor massale steun: had ik nooit verwacht

Luca Borsato is "overspoeld door alle overweldigende berichten" die hij heeft gekregen nadat hij woensdag deelde wat de impact van het nieuws over de beschuldigingen van seksueel wangedrag door Marco Borsato op hem persoonlijk is. "Dit had ik nooit verwacht", schrijft de 23-jarige zanger op Instagram.

Luca zegt dat hij te veel berichten heeft ontvangen om ze allemaal te kunnen beantwoorden. "Maar weet: ik lees het allemaal. Duizend maal dank voor jullie steun en nieuwsgierigheid. Dit had ik nooit verwacht." Volgens de zanger is het nu "eindelijk" tijd om te laten zien waar hij zich de afgelopen jaren op heeft gefocust. "Op het leven en je dromen najagen."

Woensdag deed de zoon van Marco Borsato uit de doeken dat hij "haatcomments en doodsbedreigingen" krijgt sinds zijn vader beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De zanger zal voorlopig niets meer zeggen over de "huidige situatie" en gaat zich focussen op zijn muziek. "Ik weet niet hoe het allemaal uit zal gaan pakken, maar ik kan niet wachten om de nummers nu eindelijk met de wereld te kunnen delen."