Luuk Ikink niet bevreesd voor 6 Inside

HILVERSUM - RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink is niet bevreesd voor 6 Inside. SBS6 zendt het nieuwe programma met Albert Verlinde en Jan Versteegh in de vooravond, een half uur voordat RTL Boulevard begint, uit. Luuk Ikink weerspreekt in het AD dat dit vervelend is voor Boulevard. "We hebben altijd concurrentie. Van SBS6, van De Wereld Draait Door, van het Sinterklaasjournaal, maar ook nieuwe games. Concurrentie komt niet van tv. Dat houdt ons scherp", reageert Ikink.

Twee jaar geleden nam Verlinde, na vijftien jaar, afscheid van RTL Boulevard. Hij maakt in januari zijn comeback op SBS6. Sinds het vertrek van Albert Verlinde is de formule van Boulevard aangepast. Ikink: "Wij maken sinds tweeënhalf jaar een andere Boulevard. Meer van deze tijd en meer dan alleen een tv-programma. Onze site is een belangrijk entertainmentpodium geworden waar we ons nieuws op plaatsen en daardoor meer opiniërend zijn. We richten ons meer op het gesprek van de dag, op crime en media en minder op showbizz. We hebben meer deskundigheid in de studio en daardoor meer discussie. De kijker waardeert dat."

6 Inside begint op 7 januari. Op werkdagen tussen 18.00 en 19.00 uur nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en (social) media door. 6 Inside wordt opgevolgd door de vroege editie van Hart van Nederland en Piets Weer.

0 Reacties Doe mee met de discussie →