Maan en Lucas & Steve op podium bij Dag dat het weer mag-feest

Als alle coronamaatregelen en -beperkingen er weer opzitten, organiseren Heineken, ID&T Events en MOJO een grootschalig evenement om te vieren dat alles weer kan. Op die zogenoemde 'dag dat het weer mag' vindt daarom in de Ziggo Dome en AFAS Live in Amsterdam het Celebrate Life-event plaats.

Hoewel er vanwege de onzekerheid over het coronavirus nog niet duidelijk is wanneer het evenement precies plaats kan vinden, zijn er wel vast wat artiesten geboekt die tijdens Celebrate Life zullen optreden. De Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Ronnie Flex & the Fam en Vunzige Deuntjes Soundsysteem zullen het feest in AFAS Live aftrappen.

Vervolgens gaat de viering verder in de Ziggo Dome met onder anderen Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano en een nog aan te kondigen special guest. De kaartverkoop verloopt door middel van een pre-registratie. Geïnteresseerden moeten er daarom tijdig bij zijn en zich via de site aanmelden.

Volgen John Mulder, Managing Director van MOJO, is het plan "technisch waterdicht" en kan er razendsnel geschakeld worden zodra er toestemming gegeven wordt. "Het mooie van Celebrate Life is dat het niet verplaatst of geannuleerd kan worden", vult Milan Raven van ID&T Events aan. "Het zal namelijk plaatsvinden op de dag dat het weer mag."