Machine Gun Kelly gearriveerd op bruiloft Kardashian en Barker

Machine Gun Kelly is zondagavond als een van de eerste beroemde gasten per boot naar het Italiaanse kasteel gebracht waar Kourtney Kardashian en Travis Barker gaan trouwen. De Britse site Daily Mail meldt dat de Amerikaanse artiest in het gezelschap was van zijn partner Megan Fox.

Net als de andere bruiloftsgasten stapten ook Machine Gun Kelly en Fox in een van de door modehuis Dolce & Gabbana gesponsorde bootjes die hen naar de huwelijkslocatie in Portofino brachten. Het stel deelde hun vaartuig met de zanger van Blink-182, Mark Hoppus. De bandgenoot van bruidegom en drummer Barker had zijn vrouw Skye meegenomen.

Kardashian en Barker geven elkaar zondagavond in Italië voor de derde keer het jawoord. De eerste keer deden ze dat een maand geleden in Las Vegas en afgelopen week tijdens een besloten bijeenkomst in Santa Barbara, Californië. De 43-jarige Kardashian is de oudere zus van realityster Kim Kardashian. Zij en de rest van de beroemde familie arriveerden de afgelopen dagen al in Portofino.