Machine Gun Kelly op de vuist met concertbezoeker

Tijdens een optreden op het Louder Than Life-festival in Kentucky dit weekend heeft Machine Gun Kelly het aan de stok gekregen met een van de bezoekers. Op video's die andere aanwezigen op social media deelden is te zien dat de rapper uithaalt naar een concertganger.

Beveiligers lijken op de beelden aan beide kanten in te grijpen en nadat Machine Gun Kelly en de bezoeker uit elkaar zijn gehaald, gaat de muzikant weer verder met optreden. Uit de clip wordt niet duidelijk hoe het opstootje begon.

Andere opnames van het concert laten zien dat de 31-jarige sowieso niet al te enthousiast werd onthaald bij het rockfestival. Er circuleerden dit weekend online diverse video's waarop de rapper werd uitgejouwd door het publiek. Volgens Amerikaanse media was dat vooral omdat Machine Gun Kelly onlangs uithaalde naar de band Slipknot, die hij "vreemde oude mannen met maskers op" noemde.

Zelf houdt de muzikant vol dat zijn optreden wel een succes was. Op Twitter deelde hij een video van enthousiast meezingende fans vooraan het publiek. "Ik weet niet waarom de media liegen en altijd tegen me zijn, maar ik zag 20.000 geweldige fans die elk woord meezongen en maar twintig boze mensen", schrijft hij daarbij.