Man van One Tree Hill-ster Bevin Prince overleden door bliksem

De man van One Tree Hill-actrice Bevin Prince, William Friend, is op 33-jarige leeftijd overleden. Friend werd afgelopen zondag getroffen door bliksem, meldt People donderdag.

Hij bevond zich op het moment van het ongeval op een boot nabij Mosonboro Island, een eiland in de buurt van zijn huis in de Amerikaanse staat North Carolina (Noord-Carolina). Friend werd daarna dood verklaard in de ambulance, waar nog zo'n twintig minuten vergeefs is geprobeerd hem met apparatuur tot leven te wekken, schrijft People.

Friend was de eigenaar van het marketing- en evenementenbedrijf Bisnow. "Met groot verdriet delen we heel vervelend nieuws", schrijft het bedrijf op Instagram bij een foto van Friend. "Will Friend, die Bisnow naar een nieuw level bracht als CEO, is op 33-jarige leeftijd overleden."

Ook de You Again-actrice Odette Annable staat stil bij het overlijden van Friend. Ze heeft afscheid moeten nemen van een vriend, schrijft ze op Instagram, "de geliefde man van mijn beste vriendin @bevinaprince. Will, het voelt onwerkelijk om dit te schrijven. Vooral omdat het voelt alsof je nog maar net begonnen bent."