Mart Hoogkamer neemt Bassie & Adriaan-tattoo bij nummer 1-hit

Mart Hoogkamer laat een nieuwe tatoeage op zijn lichaam zetten als zijn nieuwe single In Spanje, een cover van het lied De Spaanse Zon van Bassie & Adriaan, een nummer 1-hit wordt. De zanger beloofde vrijdag in de uitzending van de Top 40 op Qmusic dat hij dan het Bassie & Adriaan-logo op zijn linkerbil laat vereeuwigen.

Presentator Menno Barreveld vroeg naar de plannen van Hoogkamer aangezien de zanger in 2021 een tattoo van het Top 40-logo op zijn enkel liet zetten nadat Ik Ga Zwemmen een hit werd. "Dan zet ik een heel groot nummer 1-logo op de linkerkant van m'n kont", opperde Hoogkamer eerst. "Ja, ik weet het ook niet. Ik heb nog maar één plekje vrij: m'n kont."

Barreveld stelde daarna voor om voor een Bassie & Adriaan-tattoo te gaan. Hoogkamer reageerde direct enthousiast. "Die weddenschap staat!", lachte hij. Overigens denkt Hoogkamer niet dat hij het succes van Ik Ga Zwemmen ooit nog zal overtreffen. "Dat is niet echt haalbaar", zo stelde hij.

Voorlopig hoeft Hoogkamer ook nog geen afspraak te maken bij de tattooshop. In Spanje komt deze week op 38 binnen in de Top 40.