Martijn Krabbé’s Kopen Zonder Kijken trekt 1,3 miljoen kijkers

In totaal hebben bijna 1,3 miljoen mensen naar het woonprogramma van Martijn Krabbé gekeken op RTL 4, genaamd Kopen Zonder Kijken. Daarmee was het tv-programma, waarin woningzoekers de aankoop van een huis geheel uitbesteden, het op één na best bekeken programma van de avond, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen komen Shannon en Cevar aan bod, die in een klein huurappartement wonen in het centrum van Groningen. Het stel is met een gering budget op zoek naar een grotere woning, wat niet makkelijk is met de huidige markt. Daarom krijgt het duo hulp van het televisieprogramma, dat de taak van het zoeken en kopen van een woning op zich neemt.

Het best bekeken programma van maandag was het NOS Journaal om 20.00 uur op NPO 1, dat 1,8 miljoen mensen bekeken. Op SBS6 was het programma Vandaag Inside het meest in trek. In totaal keken 883.000 mensen naar de pas teruggekeerde talkshow van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, waarmee het tv-programma op plek 7 in de top van best bekeken programma's komt.