Marvel-baas sluit meerdere prequels à la Black Widow niet uit

In de aanstaande Marvel-film Black Widow komt het verleden van de gelijknamige superheldin aan bod. Hierin is te zien waar ze vandaan kwam voordat ze in Iron Man 2 (2010) ineens haar entree maakte in het grote Marvel-filmuniversum (MCU). Ook andere superhelden zouden wellicht zo'n soort prequel kunnen krijgen, zegt studiobaas Kevin Feige van Marvel.

"De mogelijkheid om in het verleden, heden en de toekomst van het MCU te duiken ligt voor alle personages zeker op tafel", zei hij volgens entertainmentsite The Wrap tijdens een persconferentie over de film, die op 9 juli in de bioscoop verschijnt.

Feige sluit een dergelijke prequel dus niet meteen uit, maar het zou nog wel even kunnen duren voordat deze überhaupt te zien zou kunnen zijn. Marvel heeft namelijk tot aan 2023 al een planning gemaakt voor films en series die in de bioscoop of op streamingdienst Disney+ moeten verschijnen. Andere superhelden als Dr. Strange, Thor en de Guardians of the Galaxy krijgen allemaal een sequel terwijl nieuwe helden als Ms. Marvel, Moon Knight en de Eternals hun debuut maken.