Masseuse klaagt Stan Lee aan wegens misbruik

CHICAGO - Een vrouw die vorig jaar werd ingehuurd om Stan Lee een massage te geven op zijn hotelkamer, beschuldigt hem van seksueel misbruik. De 95-jarige Marvel-legende zou haar voet tegen zijn kruis hebben geduwd tijdens de behandeling.

In de rechtbankpapieren verklaart de vrouw volgens The Wrap dat ze twee keer bij Lee langs is geweest voor een massage. Tijdens de eerste behandeling zou ze hebben gezien dat de comic-schrijver zichzelf betastte en zou ze daarna een natte plek op de massagetafel hebben gezien. Toen ze zijn dijbenen masseerde, zou Lee zijn gaan kreunen waarop de masseuse zich uit de voeten maakte.

De vrouw werd later gebeld door haar werkgever, die excuses zou hebben ontvangen van de bedenker van onder meer de Hulk en Spider-Man. Ze ging de volgende dag terug naar zijn hotelkamer, maar de behandeling werd volgens de documenten opnieuw verstoord door gehijg van de hoogbejaarde. Ze zette de massage daarom verder met een methode waarbij ze haar voeten gebruikte. Daarop zou Lee haar voet tegen zijn kruis hebben geduwd.

De beschuldiger eist een bedrag van minimaal 50.000 dollar, plus een strafsom en compensatie voor gemaakte kosten.

0 Reacties Doe mee met de discussie →