Matt Simons maakt samen met Tabitha lied voor Nederlandse film

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons en Nederlandse zangeres Tabitha hebben samen de titelsong gemaakt voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Ik wist het. Het lied, dat dezelfde titel heeft, wordt vrijdag gelanceerd. Ook is de videoclip, met beelden uit de film, vanaf vrijdag online te vinden.

Voor deze track doken Simons en Tabitha samen de studio in. De Amerikaanse zanger heeft voor de samenwerking gekozen omdat "Nederland altijd al een speciaal plaatsje in mijn hart heeft gehad. Het is de plek waar mijn internationale carrière van de grond kwam."

Simons is bekend van succesnummers als Catch & Release, With You en We Can Do Better. Tabitha is met 300 miljoen Spotify-streams online een van de succesvolste artiesten van Nederland. Haar grootste hits tot nu toe waren Hij is van mij, Hallo met mij en Blijf nog even hier.

Bloemenwinkel

De komedie Ik Wist Het vertelt over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man van haar dromen ontmoet. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt.

Hoofdrollen worden gespeeld door Sigrid ten Napel, Loes Luca, Tarikh Janssen, Javier Guzman en Toprak Yalçiner. De film van regisseur Jamel Aattache is vanaf 17 februari in de Nederlandse bioscopen te zien.