Mazraoui opgeroepen voor Marokko

RABAT (ANP) - De Marokkaanse bondscoach Hervé Renard heeft Noussair Mazraoui opgeroepen voor de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Malawi. De twintigjarige rechtsback van Ajax behoort tot de selectie van 25 spelers die Renard dinsdag presenteerde. Mazraoui voerde vorige week in Zeist een gesprek met bondscoach Ronald Koeman, die hem een interessante speler vindt voor het Nederlands elftal.

De verdediger, geboren in Leiderdorp, staat voor een lastige keuze. Hij moet waarschijnlijk op korte termijn gaan beslissen of hij voor Marokko wil uitkomen of voor Oranje. Mazraoui speelde eerder in vertegenwoordigende jeugdelftallen van Marokko. Hij zat ook in de voorselectie voor het WK, maar viel af voor het toernooi in Rusland. Zolang de Ajacied geen interland heeft gespeeld voor de A-ploeg, kan hij nog kiezen voor welk land hij wil uitkomen.

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  • Burgermans

    Laat hem maar lekker voor Marokko voetballen. Je moet geen Voetballers met een dubbele nationaliteit in het Nederlands elftal meer willen, alleen nog spelers die 100% achter hun land staan.