Megan Thee Stallion betaalt begrafeniskosten overleden fan

Megan Thee Stallion heeft laten zien een groot hart te hebben voor haar fans. De rapper kwam er via Twitter achter dat er een GoFundMe campagne was opgezet om de begrafeniskosten te dekken voor een fan, genaamd Shaniah. De vrouw overleed vorige week totaal onverwacht en de familie zat met de handen in het haar over de te maken kosten.

Een andere fan tagde Megan op Twitter over de geldinzameling, waarop de Grammy-winnares reageerde: 'Hoeveel hebben jullie nog nodig?'. Toen bleek dat er nog 8000 dollar nodig was om het doel te halen, bedacht Megan zich geen moment en stortte ze het bedrag onder haar eigenlijke naam Megan Pete.

De personen die de actie hadden opgezet konden het nauwelijks geloven. "Shaniah zou door het dolle heen zijn als ze zou horen dat haar favoriete artiest haar geholpen heeft. Megan Thee Stallion is een prachtig mens, dat oprecht om haar fans geeft."

Eerder liet de rapper zich al van haar goede kant zien door een student een volledig door haar betaalde studie aan te bieden aan de Long Island University.