Mel C zinspeelt op Glastonbury-optreden Spice Girls

Mel C sluit niet uit dat de Spice Girls ooit weer als vijftal zal optreden. Victoria Beckham zou graag willen aansluiten als de meiden geboekt worden op het populaire Britse festival Glastonbury.

"Ik wil niet voor mijn beurt spreken, maar tussen jou en mij: ik weet dat Mevrouw Beckham heel graag op Glastonbury wil staan", zei Mel C woensdag in de Britse talkshow Lorraine. 'Sporty Spice' benadrukte dat er nog geen gesprekken zijn. "Er gaan al heel lang geruchten over maar er zijn nooit serieuze gesprekken geweest."

Mel C denkt dat er in ieder geval een vervolg op de comebackoptredens uit 2019 komt, waaraan Beckham niet meedeed. "We praten steeds over een terugkeer op het podium omdat die shows zo tof waren. We zouden het heel leuk vinden om het nog een keer te doen als het weer mag", zei ze refererend aan de coronacrisis.

De laatste keer dat de Spice Girls voltallig waren was in 2012. Toen traden ze op tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Beckham maakt formeel nog wel deel uit van de band maar liet alle daaropvolgende reünieoptredens aan zich voorbij gaan.