Merel Beks bevestigt breuk met StukTV-Thomas: ik voel me verraden

Merel Beks heeft dinsdag op Instagram bevestigd dat haar relatie met Thomas van der Vlugt van StukTV voorbij is. In een emotioneel bericht deelt zij alle ins en outs van de breuk met haar volgers. Zij spreekt van een "nachtmerrie waar ik niet uit wakker word" en zegt dat ze zich "verraden" voelt. "Ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam mij diep dat ik alles heb geloofd. Ik voel me verraden, mijn hart is gebroken."

Zij geeft verder geen details over de breuk. Maar op het juicekanaal Life of Yvonne verscheen dinsdag een filmpje waarop te zien is hoe Thomas zoent met een andere vrouw. "En NEE, dit is niet Merel zelf, hij zal wel een type hebben", voegt Yvonne Coldeweijer daaraan toe.

De geruchten over de breuk circuleerden al langer. Merel stelde recent nog een stapje terug te doen en niet veel meer op sociale media te delen. Van der Vlugt reageerde zelf vrijdag in zijn ochtendshow op SLAM! op de geruchten. Hij stelde dat hij nog steeds samen zou zijn met Merel. Zij leerden elkaar eerder dit jaar kennen dankzij het programma The Bachelor, waarin Thomas op zoek ging naar liefde.