Messi neemt met nederlaag afscheid van Paris Saint-Germain

PARIJS (ANP) - Lionel Messi heeft met een nederlaag afscheid genomen van Paris Saint-Germain. De topclub verloor aan het slot van de Franse competitie van Clermont Foot, 2-3. Op eigen veld nog wel.

Sergio Ramos zette PSG na iets meer dan een kwartier op voorsprong, uit een strafschop maakte Kylian Mbappé er al snel 2-0 van. Daarna scoorde Johan Gastien voor de bezoekers. Vervolgens miste Grejohn Kyei een penalty voor Clermont, maar door Mehdi Zeffane werd het voor rust alsnog gelijk.

Na de hervatting zette Grejohn Kyei middenmoter Clermont zelfs op voorsprong.

Uitgefloten

Messi werd bij het omroepen van de opstellingen uitgefloten door zijn eigen fans. Dat tafereel herhaalde zich nog eens toen hij een kans miste. Hij heeft zich de afgelopen twee seizoenen niet bijster populair gemaakt in de Franse hoofdstad.

Naast Messi nam ook Sergio Ramos afscheid van Paris Saint-Germain. De Spaanse verdediger heeft eveneens twee jaar in de Franse hoofdstad gespeeld, na bijna een leven lang voor Real Madrid te zijn uitgekomen.

Sergio Rico

De spelers van PSG betoonden bovendien hun steun aan Sergio Rico, met een foto van hem op de shirts. De reserve-doelman raakte vorig weekend zwaar gewond met een val van een paard. Hij ligt op de intensive care.

PSG werd eerder al kampioen van Frankrijk.