Michael Douglas meer onder indruk van sporters dan acteurs

Hoewel Michael Douglas het leuk vindt om collega's tegen te komen bij grote awardshows zoals de uitreiking van de Emmy's, schiet hij sneller in de 'fanboy' modus wanneer hij bekende sporters tegenkomt. Dat liet de 76-jarige acteur weten op de rode loper in een gesprek met E!.

"Natuurlijk is het fijn om collega's en vrienden te zien bij een evenement als dit, zeker na het jaar dat we meegemaakt hebben. Het is sowieso al mooi dat dit weer op de 'oude' manier kan plaatsvinden, hetzij met wat aanpassingen. Maar het is niet zo dat ik denk: oh jee, daar is die of daar is die. Dat heb ik wel bij sporters, ik ben echt een sportfanaat. Dus ik als ik soms ergens ben en een grootheid uit een bepaalde sport tegenkom, dan ben ik zeer onder de indruk. Ik heb echt groot respect voor wat sporters doen," aldus Douglas.

Catherine Zeta-Jones, met wie Douglas sinds 2000 getrouwd is, is blij dat de Emmy's weer enigszins 'normaal' zijn. "Als acteur werk je in periodes heel intensief samen met bepaalde mensen, die je daarna soms jaren niet ziet. Dan is het echt leuk om elkaar weer tegen te komen en na het jaar 2020 al helemaal."