Michael van der Plas brengt nieuw nummer uit

DEN HAAG - Te midden van alle drama rondom de vermeende zelfmoordpoging van zijn ex Samantha 'Barbie' de Jong en de daarop volgende rechtszaak om hun kinderen heeft Michael van der Plas toch nog tijd gevonden om een clip op te nemen. De realityster brengt binnenkort opnieuw een feestnummer uit.

Michael deelt op Instagram foto's van de clipopname van het nummer Pluk de dag. Van der Plas werkte voor de gelegenheid samen met Wesley de Bruin. Met de volkszanger, die vaste huiszanger is van Michaels kroeg in het Spaanse Torremolinos, maakte hij drie jaar geleden al het lied Aan Spanje heb ik mijn hart verloren.

"Na een lange zware dag eindelijk in me bed. Was een dag met een lach en een traan. Pluk de dag welterusten", schreef Michael bij de laatste foto van de clipopname die op dezelfde dag plaatsvond als de uitspraak van de kinderrechter. Die oordeelde overigens in het voordeel van Michael waardoor hij zich weer in Nederland wil vestigen. Zo kan hij zich volledig richten op de opvoeding van zijn dochter Angelina (6) en zoontje Milano (3).

Van der Plas heeft een opmerkelijk muziekverleden. Tot twee keer toe werd de ex-man van Barbie beschuldigd van plagiaat en tot twee keer toe veroorzaakte dit problemen en moest Michael inkomsten afstaan.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *