Miley Cyrus bedankt fans voor succes na Hannah Montana

Miley Cyrus blikt vrijdag terug op de allereerste uitzending van de tv-serie Hannah Montana. Het was 16 jaar geleden het moment dat haar leven voorgoed veranderde, schrijft de Amerikaanse zangeres in een bericht op sociale media.

"Gelukkige 16e Hannah-verjaardag! 16 jaar geleden veranderde mijn leven voor altijd toen HM in première ging", schrijft de 30-jarige Cyrus, die onlangs het succesvolle album Endless Summer Vacation uitbracht. "Dankzij jullie loyaliteit aan de serie heb ik de kans gehad om tien jaar lang de wereld rond te reizen en op te treden voor de fans die zoveel grootsheid in mijn leven brachten."

Bij het bericht deelde Cyrus een fragment van een recent optreden waarin ze het liedje Hoedown Throwdown uit de serie zingt. Het werd een van de grootste hits uit de film die in 2009 gemaakt werd naar aanleiding van de succesvolle comedyserie. Hannah Montana was tussen 2006 en 2011 vier seizoenen lang te zien bij Disney Channel.

In een tweede bericht deelt Cyrus wat foto's uit haar Hannah Montana-tijd en bedankt ze haar fans. "Dank aan ieder van jullie voor jullie liefde en aandacht. Jullie hebben persoonlijk het pad voor mij geplaveid. Eeuwig dankbaar!"