Miley Cyrus rockt erop los in de legendarische Whisky a Go Go

Miley Cyrus heeft zich zaterdagavond flink uitgeleefd tijdens het online event Save Our Stages Fest in Los Angeles. Op YouTube is haar dertien minuten durende optreden te zien en daar vliegen de vonken vanaf.

Miley stond met een rockband in de legendarische club Whisky a Go Go. Ze speelde stevige covers van Boys Don’t Cry van The Cure en Zombie, de hit van de Ierse Cranberries. De zangeres speelde ook nog een rockuitvoering van haar nieuwe single Midnight Sky.

Save Our Stages Fest werd georganiseerd om geld op te halen voor onafhankelijke poppodia. Die hebben het tijdens de coronacrisis extra zwaar omdat ze niet open mogen voor concerten.

Voordat Miley haar concert afsloot, sprak ze de kijkers nog even toe. "We zijn hier in de Whisky a Go Go, waar zo veel van onze favoriete bands begonnen aan hun succesvolle carrière", zei de zangeres. "Zonder The Whisky zouden we waarschijnlijk nooit gehoord hebben van Guns N' Roses, Jimi Hendrix, The Doors en heel veel andere bands. Laten we daarom alles doen om deze legendarische plek draaiende te houden."