Millie Bobby Brown bevestigt verkering

LONDEN - Met een foto op Instagram heeft Millie Bobby Brown bevestigd dat ze verliefd is. De 14-jarige heeft iets met de Amerikaanse zanger en internetpersoonlijkheid Jacob Sartorius (15).

De twee tieners deelden beiden hetzelfde kiekje op Instagram. Daarop geven ze elkaar een kus op een schemerig strand. "Maanlicht met hem", schreef de Stranger Things-actrice bij de foto. De twee hebben volgens Daily Mirror al iets met elkaar sinds oktober.

Een aantal sterren reageerde dit weekend op de liefdesuiting van Millie. Hailey Baldwin liet weten dat de twee "te schattig zijn samen". Anais Gallagher, de 18-jarige dochter van Liam, vroeg zich af: "Waarom kon ik niet zo zoenen op mijn veertiende?". Ariana Grande, die bevriend is met Millie, grapte: "Ik mocht niet eens het huis uit tot ik 20 was."

Blijkbaar vonden Jacob en Millie het commentaar op hun kus toch niet heel grappig: ze vervingen allebei de oorspronkelijke foto door een ander strandkiekje. Daarbij schreef Millie: "Met mij gaat het prima, maar met jou erbij nog beter."

0 Reacties Doe mee met de discussie →