Model Winnie Harlow onder vuur om vliegtuig-geklaag

Model Winnie Harlow heeft geen vrienden gemaakt met haar recente klachtenregen op Instagram over vliegen in de economy class. Na haar bezoek aan de Milaanse Fashion Week werd haar vlucht namelijk opeens geannuleerd, waardoor ze gedwongen was om in de goedkopere klasse te zitten.

Volgens het topmodel moest en zou ze die avond vliegen, omdat ze de volgende ochtend gewoon weer een fotoshoot gepland had. Ook beklaagde ze zich op sociale media over het feit dat ze weinig had geslapen tijdens de topdrukte in Milaan. Daarbij deelde ze een foto van zichzelf, slapend in designerkleding, terwijl ze twee plaatsen in een vliegtuig in beslag neemt. "Ik snap dat dit voor sommige mensen geen groot probleem is, maar als het vliegtuig je slaapkamer is en een vlucht je enige moment is om slaap te kunnen pakken, is dat erg vermoeiend," liet Harlow weten aan haar volgers.

Veel fans schoot het bericht echter in het verkeerde keelgat. Er kwam kritiek op het feit dat in de foto het model haar schoenen op de stoel naast zich zet. Ook vonden veel mensen het onzin dat ze zich beklaagde over iets wat de meeste mensen meemaken als ze vliegen. Toch waren er aardig wat mensen die haar verdedigden en het supermodel complimenteerden voor haar harde werk op de catwalk.