Moeder Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft auto-ongeluk gehad

De moeder van Dwayne 'The Rock' Johnson heeft een auto-ongeluk gehad. Dat laat de 50-jarige Amerikaanse acteur weten op Instagram. Zijn moeder maakt het goed en "zal het overleven", aldus de acteur.

Het ongeluk vond plaats in Los Angeles. "Godzijdank is ze oké", schrijft de ster, die doelde op zijn 74-jarige moeder Ata Johnson. Engelen hebben over haar gewaakt, schrijft hij, en het gaat goed met haar komen. "Deze vrouw heeft longkanker overleefd, een zwaar huwelijk, een frontale botsing met een dronken bestuurder en een poging tot zelfmoord. Ze is een overlever."

Ook bedankt de acteur de politie en brandweer van Los Angeles "voor hun zorgzaamheid" en "focus" en "voor het aan de telefoon blijven om me door alles heen te praten". Koester je familie, vervolgt de acteur, die in 2020 zijn vader verloor. "Ik heb nog één ouder over, dus als je je vader en moeder nog hebt, zorg dan dat je ze stevig omhelst, want je weet nooit wanneer je dat telefoontje om 03.00 uur 's nachts krijgt dat je nooit wil krijgen."