Montana Meiland direct enthousiast toen ouders pension kochten

Montana Meiland vond het idee van haar ouders om een pension te kopen en dat "op te fluffen en te verbouwen" direct "een leuk idee". Dat zei de oudste Meiland-telg vrijdag tijdens een borrel in haar winkel in Noordwijk.

Montana vindt het fijn dat het pension in Noordwijk is, "lekker dichtbij". "En het is toch wel leuk om lekker te klussen en er iets moois van te maken. Ik was dus gelijk enthousiast."

Toen de opnames van Chateau Meiland in Frankrijk plaatsvonden, was Montana niet altijd van de partij. "Daarom vind ik dit zo leuk, omdat het in Noordwijk is. Je kan veel meer, met iedereen, met de hele familie eraan werken. Ik vind dat veel leuker. Iedereen voegt zijn eigen ding toe. Iedereen heeft een manier van werken. We bespreken altijd alles. Dan ontstaan de leuke dingen."

De Meilandjes maakten vrijdag bekend een nieuw pension te hebben gekocht dat zij gaan omtoveren. Dat zal centraal staan in een nieuw seizoen van Chateau Meiland, de realityserie die om de familie draait. Het pension zal Code Rosé gaan heten.