Musicalster Marjolijn Touw denkt nog niet aan stoppen

Marjolijn Touw wil nog niet aan stoppen denken ondanks dat ze soms "als een bejaarde" op het podium staat. De musicalactrice heeft geen idee wat ze anders met haar leven moet doen.

De 60-jarige Touw speelt in de nieuwe versie van Grease met allemaal jonge mensen om haar heen en dat houdt haar jong, zegt ze in De Telegraaf-bijlage Vrouw. "Al word ik af en toe ook flink met mijn neus op de feiten gedrukt. Op een filmpje dat was gemaakt tijdens de repetities voor een van de dansnummers, sta ik er echt bij als een bejaarde. Alsof ik in slow motion aan het linedancen ben. Dit is toch wel een beetje triest, denk ik dan."

"Het volgende moment doe ik weer net zo enthousiast mee, maar ik merk dus zeker wel dat ik ouder word", vervolgt Touw. "Ik denk vaak dat ik alles nog kan en dat valt dan toch vies tegen. Maar aan stoppen denk ik nog lang niet. Wat zou ik dan moeten met m’n leven? Ik vond die coronaperiode al niet om door te komen! Mijn werk is zo’n groot onderdeel van mijn identiteit dat ik helemaal de weg kwijtraakte."