Nani weer terug bij Sporting Portugal

LISSABON (ANP) - De Portugese vleugelspeler Nani is weer terug bij Sporting Portugal. De Portugese club in nood na alle supportersperikelen maakte de terugkeer van Nani woensdag bekend. De 31-jarige Nani werd opgeleid door Sporting en speelde eerder in twee periodes in de hoofdmacht. Hij tekende een contract voor twee seizoenen.

Nani speelde een groot deel van zijn loopbaan bij Manchester United. Toen hij daar minder aan spelen toekwam, werd hij in het seizoen 2014-2015 gehuurd door Sporting. Een seizoen later speelde de snelle vleugelspeler voor het Turkse Fenerbahçe.

Valencia was de laatste werkgever van Nani, die afviel voor de Portugese selectie die actief was op het WK in Rusland. De Spaanse club verhuurde Nani het afgelopen jaar aan het Italiaanse Lazio.

Nani treft bij Sporting Luc Castaignos. Bas Dost wil niet meer in actie komen voor de Portugese club. De voetballers van Sporting werden in mei op hun eigen trainingscomplex aangevallen door hooligans. Dost liep daarbij verwondingen aan zijn hoofd op.

0 Reacties Doe mee met de discussie →