Nederlandse Bachelor opnieuw verloofd

LOS ANGELES - Arie Luyendyk jr. heeft zich in de tweede helft van de finale van de Amerikaanse versie van The Bachelor opnieuw verloofd. De zoon van de Nederlandse autocoureur met dezelfde naam ging in de laatste uitzending op zijn knieën voor kandidate Lauren Burnham.

Arie jr., die op zijn derde naar de VS verhuisde en zelf ook een tijdlang actief was als coureur, was eerder verloofd met een andere kandidate, Becca. In de finale van het populaire datingprogramma, die maandagavond in Amerika werd uitgezonden, liet hij haar echter weten dat hij toch spijt had dat hij een van de andere deelneemsters, Lauren, had laten gaan. Hij verbrak tot ontsteltenis van veel fans van de show zijn verloving met Becca en vloog naar Lauren, om te kijken of zij hem terug wilde nemen.

In wat eigenlijk een terugblikuitzending had moeten zijn dinsdagavond, volgden camera's de vorderingen van Arie met Lauren. Kijkers zagen de Nederlander lang op de Amerikaanse inpraten, waarna ze instemde met een poging de relatie nog een kans te geven. De inspanningen van Arie wierpen blijkbaar snel hun vruchten af: in de studio waarin hij met Lauren terugkeek op dit seizoen van The Bachelor, pakte hij haar hand en vroeg haar voor de camera's ten huwelijk. Lauren zei daarop "ja".

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *