Netflix kondigt tweede seizoen That ’90s Show aan

Netflix komt met een tweede seizoen van de sitcom That '90s Show, een vervolg op de populaire That '70s Show. Er komen zestien nieuwe afleveringen over de dochter van Eric en Donna, zegt producent Gregg Mettler tegen filmwebsite Deadline.

Het eerste seizoen van de spin-off was volgens Netflix een succes. Abonnees van de streamingdienst keken samen ruim 41 miljoen uur naar de komedieserie.

That '90s Show gaat over de dochter van Eric en Donna, twee van de hoofdrolspelers uit de originele serie die tussen 1998 en 2006 op tv was. Tiener Leia gaat daarin in de zomer op bezoek bij haar grootouders Red en Kitty Forman, opnieuw gespeeld door Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp. Daar raakt ze bevriend met een buurmeisje en haar vrienden.

In de reboot zijn naast Smith en Rupp ook veel andere castleden uit That '70S Show te zien met een gastrol. Het gaat om Topher Grace (Eric Forman), Laura Prepon (Donna Pinciotti), Wilmer Valderrama (Fez), Ashton Kutcher (Michael Kelso) en Mila Kunis (Jackie Burkhart).