Netflix lanceert trailer tweede seizoen hitserie Tiger King

Netflix heeft de trailer onthuld van het tweede seizoen van de documentaireserie Tiger King. In het tweede deel van de succesreeks is te zien hoe de hoofdpersonen uit het eerste seizoen omgaan met hun plotselinge bekendheid. Ook belooft de streamingdienst 'verbijsterende onthullingen'.

Het tweede seizoen van Tiger King gaat opnieuw over Amerikaanse bezitters van grote katachtigen, zoals tijgers. De medewerkers van de dierentuin uit het eerste seizoen plukken inmiddels de vruchten van hun bekendheid en hebben veel geld te besteden. Dat leidt tot conflicten en ongewenste aandacht van de autoriteiten. Tiger King 2 is vanaf 17 november beschikbaar op Netflix.

Joe Exotic, de extravagante dierentuineigenaar die in het eerste reeks werd gevolgd, is alleen via de telefoon te horen; hij zit een gevangenisstraf van 22 jaar uit vanwege de mishandeling van zijn dieren én een poging tot moord op zijn aartsvijand Carole Baskin. Die laatste is ook niet in het tweede seizoen te zien; zij gaf eerder al aan niet meer mee te willen werken omdat zij zich na de eerste reeks door de makers van de serie om de tuin geleid voelt.