Nicole Richie steekt haar in fik op veertigste verjaardag

De veertigste verjaardag van Nicole Richie verliep dinsdag niet geheel volgens planning. De presentatrice deelde op Instagram een video waarin te zien was dat tijdens het uitblazen van de kaarsjes op haar verjaardagstaart, haar haar vlam vatte.

Richie gaat op de beelden voortvarend te werk bij het uitblazen van de kaarsjes op de taart, waarop een jeugdfoto van de voormalig realityster staat. Halverwege buigt ze echter iets te ver naar voren en raken de kaarsen haar haren. Een gast die verder buiten beeld is weet het vuur aan een kant te stoppen, maar tot Richies grote schrik staat er ook een lok aan de andere kant van haar gezicht in brand. Na een korte gil van het Making the Cut-jurylid stopt de video abrupt.

Alhoewel de situatie in de beelden redelijk gevaarlijk lijkt, is het blijkbaar goed afgelopen. Richie grapt in het bijschrift over het incident en haar echtgenoot Joel Madden doet daar aan mee. De Good Charlotte-zanger post in de comments "That's Hot", wat de standaard uitspraak was van Paris Hilton toen zij samen met Richie de realityserie The Simple Life maakte.