Nieuw seizoen Andy & Melisa draait toch niet om bed and breakfast

De nieuwe realityserie over Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli draait in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd niet om een bed and breakfast in Spanje. Dat vertelt de oud-voetballer aan het ANP. "Daar is helemaal niets van waar."

"Zie je mij al ontbijt maken voor iemand anders? Ik smeer niet eens een broodje voor mijn eigen vrouw, laat staan voor een vreemde", aldus Van der Meijde. Maar de oud-voetballer kijkt uit naar een nieuw seizoen van de serie. "We zijn enthousiast en hebben er zin in."

Een woordvoerder van Talpa bevestigt de woorden van de oud-voetballer. "Zij hebben een huis gekocht in Spanje dat zij gaan verhuren. Dit en meer volgen wij in deze serie. Hierin is B&B genoemd. Dit is niet juist. Het betreft een huis voor de verhuur", aldus de woordvoerder.

De realityserie over Van der Meijde en Schaufeli start op 26 augustus op SBS6. Van der Meijde maakte vorig jaar zelf al nieuwe afleveringen van de serie, uitgezonden op zijn populaire YouTube-kanaal. Daarop is ook de serie Bij Andy in de Auto te vinden, waarin bekende voetballers en artiesten bij hem instappen voor een interview. De eerdere series van Andy & Melisa waren zowel bij SBS6 als via RTL te zien.