Nikkie de Jager en André Rieu in nieuw seizoen Mindf*ck

Nikkie de Jager en André Rieu zijn vanaf 30 oktober te zien in een nieuw seizoen van het tv-programma Mindf*ck. Het vijfde seizoen van het AVROTROS-programma begint op 30 oktober en is te zien op NPO 1.

In RTL Boulevard vertelde presentator Victor Mids dat vooral het experiment met violist Rieu erg spannend is. "Het experiment dat ik met Andre heb uitgevoerd is een van de risicovolste uit mijn carrière. Het heeft te maken met zijn dierbaarste bezit. Ik ga niet zeggen hoe het afloopt, maar na afloop zei André 'dit nooit meer'. En daar ben ik het wel mee eens." Behalve De Jager en Rieu zijn ook Najib Amhali, Maan de Steenwinkel, Snelle, Han Peekel en het dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano in het programma te zien.

Het goochelprogramma Mindf*ck was in 2015 voor het eerst te zien bij AVROTROS. In het programma haalt Mids trucs uit bij bekende en onbekende Nederlanders. Inmiddels zijn er vijf seizoenen en enkele specials te zien geweest. In 2017 won de show een TV Beeld voor Beste Amusement. Mids bedacht het programma samen met Oscar Verpoort.