Nog meer vrouwen beschuldigen T.I. en vrouw van misbruik

Rapper T.I. en zijn vrouw Tameka 'Tiny' Harris worden opnieuw beschuldigd van onder meer seksueel misbruik en bedreiging. Advocaat Tyrone A. Blackburn liet maandag in een persconferentie weten elf vrouwen te vertegenwoordigen die het koppel betichten van grensoverschrijdend gedrag. Hij roept openbaar aanklagers in de staten Californië en Georgia op een crimineel onderzoek te starten naar de rapper en zijn vrouw.

Een van zijn cliënten, Sabrina Peterson, vertelde in januari al op social media dat ze door T.I. en Tameka is gedrogeerd en misbruikt. Daarna volgden er nog een paar vrouwen haar voorbeeld. Het echtpaar ontkende alles gelijk, maar nu zijn er dus nog meer vrouwen met beschuldigingen.

De dames hebben vergelijkbare "griezelige verhalen over seksueel misbruik, gedwongen inname van illegale middelen, kidnapping, dreigementen en opsluiting", aldus Blackburn. De incidenten zouden tussen 2005 en 2018 hebben plaatsgevonden.

De advocaat van T.I. en Tameka laat in een reactie op de persconferentie opnieuw weten dat zijn cliënten alles ontkennen. Ook heeft het koppel er vertrouwen in dat als de beschuldigingen "goed en eerlijk worden onderzocht" er geen juridische consequenties zullen zijn.