Noraly Beyer vindt dat levenservaring haar relatie intenser maakt

Noraly Beyer vindt haar relatie met acteur Joost Prinsen "intenser" dan relaties die zij eerder in haar leven had. Dat vertelde de 76-jarige journalist en oud-nieuwslezeres zaterdag in het NPO-radioprogramma Spijkers Met Koppen.

"Verkering op deze leeftijd is anders, maar toch ook weer niet", aldus Beyer, die twee jaar een lat-relatie met Prinsen heeft. "De ervaring en de tijd die je al hebt mogen leven, maken een relatie intenser. Je denkt: dat dit mij nog mag overkomen."

De oud-nieuwslezeres hoort vaak dat mensen het zo hartverwarmend vinden dat de twee geliefden elkaar op deze leeftijd gevonden hebben. "Ik heb nooit gedacht: ik ben ouder, dus ik ga een relatie aan want nu kan het nog", aldus Beyer. "Maar het is een geschenk."

De 80-jarige Prinsen verloor begin 2020 zijn vrouw, na bijna vijftig jaar huwelijk. Prinsen en Beyer hadden ooit samengewerkt en hij nodigde haar uit voor een kop koffie en later een lunch. De volgende keer dat hij haar uitnodigde voor het eten, vroeg hij haar een tandenborstel mee te nemen.