NOS, Omroep ZWART en bol.com kanshebbers bij Best Social Awards

De genomineerden voor de zakelijke categorieën van The Best Social Awards zijn bekendgemaakt. Onder andere NOS, Omroep ZWART en bol.com hebben meerdere nominaties op zak en zijn grote kanshebbers tijdens de achtste editie van de prijsuitreiking.

The Best Social Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mensen die op een of andere manier uitblinken op sociale media. Van de 71 genomineerden is bol.com een van de grootste kanshebbers met maar liefst negen nominaties. De NOS heeft twee nominaties, het Instagramkanaal NOS Stories en het YouTube-kanaal NOS op 3 dingen mee voor een award.

Omroep ZWART, die als een nieuwkomer op de lijst is gekomen, is driemaal genomineerd voor onder meer de categorie beste video en beste influencercampagne. Campagnebureau GoSpooky weet de meeste nominaties onder de bureaus in de wacht te slepen, ze is maar liefst elf keer genomineerd.

The Best Social Awards, die dit jaar op 2 en 3 juni worden uitgereikt, hebben naast de zakelijke categorieën ook publiekscategorieën. De prijzen in de businesscategorieën worden op de eerste dag van The Best Social Awards uitgereikt, de andere awards worden op dag twee vergeven. De genomineerden van de publiekscategorieën worden vrijdag bekendgemaakt.