Oma Lady Gaga bidt voor herstel hondenuitlater

Angeline Germanotta, de 90-jarige oma van Lady Gaga, bidt dat Ryan Fischer spoedig en volledig zal herstellen van de schotwond die hij opliep bij de diefstal van de honden van haar kleindochter. "We leven in een wrede wereld", verklaarde Angeline donderdag aan New York Daily News.

"De familie is er kapot van", aldus oma Gaga. "Het is zo, zo treurig dat we in een wereld leven waarin dit kan gebeuren. Ik bid dat deze jonge man herstelt, en ik hoop dat de honden veilig zijn en in goede gezondheid worden teruggevonden."

Inmiddels zijn op TMZ videobeelden opgedoken van de brute overval. De beveiligingscamera's van een woning filmden woensdagavond toen Fischer langsliep tijdens zijn uitlaatronde met de drie honden van Lady Gaga. Op de beelden is te zien hoe een witte auto komt aanrijden en twee gewapende mannen uitstappen die op Fischer en de honden afkomen. De uitlater probeert zich te verweren en de dieren te beschermen en schreeuwt om hulp, maar hij wordt beschoten en zakt neer. Daarop pakken de daders ieder één hond op, en vertrekken. Het derde hondje rent daarna snel naar Fischer toe.

De bewoner van het huis waar de camera's hingen, wilde de beelden in eerste instantie niet vrijgeven aan media, maar kreeg toestemming van Gaga's team. De zangeres hoopt dat iemand de daders herkent en dat de video zal leiden tot de arrestatie van de daders en de terugkeer van haar viervoeters Koji en Gustav. Ze heeft inmiddels een beloning van een half miljoen uitgeloofd voor de gouden tip.