Ook Leslie Odom Jr. in vervolgfilm Knives Out

Na Edward Norton, Kathryn Hahn, Janelle Monae en Dave Bautista is nu ook Leslie Odom Jr. toegevoegd aan de cast van Knives Out 2. Welke rol de Hamilton-acteur en de andere nieuwkomers precies gaan spelen, houdt Netflix nog even geheim.

De streamingservice heeft 450 miljoen dollar betaald voor twee vervolgfilms op de murdermystery uit 2019. De eerste Knives Out was een groot succes; de film bracht wereldwijd ruim 311 miljoen dollar op.

De film van regisseur Rian Johnson ging over de moord op schrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer), die een moeizame relatie had met zijn kinderen en kleinkinderen die daardoor allemaal verdachten zijn. Privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) dook op de zaak. In de film waren onder meer Chris Evans, Ana de Armas en Jamie Lee Curtis te zien.

Johnson en Craig keren terug voor de sequels, maar aangezien die over nieuwe moordzaken gaan geldt dat waarschijnlijk niet voor de andere castleden van de eerste Knives Out. De opnames van de eerste van de twee vervolgfilms gaan volgens The Hollywood Reporter deze zomer van start in Griekenland.