Ook veel BN’ers bij afscheid van Peter R. de Vries

Bij het afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zijn donderdag ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Jeroen Pauw behoren tot de genodigden van de dienst in besloten kring.

Daarnaast brengen ook Humberto Tan, Edwin Evers, Beau van Erven Dorens, Ellie Lust, Ruben Nicolai, Wilfred Genee, Robert Ten Brink en Albert Verlinde de donderdag overleden misdaadverslaggever een laatste groet. Ook De Vries' RTL Boulevard-collega's, onder wie Luuk Ikink en Vivienne van den Assem, zijn naar Carré gekomen.

De dienst is om 11.00 uur begonnen. Direct na de bijeenkomst zal de kist via de hoofdingang van het theater naar buiten worden gedragen. Voor de uitvaart daarna zijn alleen familie en intimi uitgenodigd, de pers is nadrukkelijk gevraagd niet aanwezig te zijn.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd twee weken geleden neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Hij overleed vorige week in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.