Ook Waylon bij Holland Zingt Hazes

Ook Waylon is aanwezig bij de komende editie van Holland Zingt Hazes. De organisatie heeft woensdag bekendgemaakt dat de zanger is toegevoegd aan de line-up van de shows op 10 en 11 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Eerder werd al bekendgemaakt dat ook Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Jamai en Samantha Steenwijk de hits van wijlen André Hazes zullen zingen. Meer namen worden later aangekondigd.

André Hazes (junior) maakt na een periode van rust zijn comeback tijdens de shows. De zanger, die eerder zei een pauze te nemen vanwege een burn-out, vertelde in augustus dat hij terugkeert op het podium. In zijn bericht had hij het ook over "veel verslavingen" die hij inmiddels "overwonnen" heeft.

Zijn zus Roxeanne Hazes stopt juist met het jaarlijkse meezingfeest. De zangeres heeft er geen zin meer in. "Ik zong nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder moment om mijn vader te eren. Het publiek is fantastisch. Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was", schreef ze vorige week op Instagram. Ze gaat zich "de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben".