Oprah bedankt voor medeleven na dood moeder

LOS ANGELES - Oprah Winfrey vindt na de dood van haar moeder steun in de gedachte dat Vernita Lee een goed leven heeft gehad. Dat liet het tv-icoon maandag weten bij een familiefoto die ze deelde op Instagram. Eerder op de dag bevestigde de familie dat Vernita vorige week op 83-jarige leeftijd is overleden.

"Bedankt voor al jullie lieve woorden en condoleances over het overlijden van mijn moeder Vernita", schreef Oprah bij de foto, waarop Vernita met haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen te zien is. Oprah kwam er in 2010 achter dat ze een jongere halfzus heeft, die haar moeder ter adoptie had afgestaan vlak na haar geboorte. Haar andere halfzus en halfbroer zijn overleden.

Oprah is altijd open geweest over de band met haar moeder, die een tijdlang moeizaam is geweest. De presentatrice groeide afwisselend op bij haar oma, vader en moeder. Later kregen Oprah en Vernita een betere relatie. In 2012 deelde de programmamaker op Moederdag een foto van zichzelf met Vernita, waarbij ze schreef: "Een dankje aan mijn moeder Vernita Lee, die mij zo goed als ze dat kon heeft opgevoed."

0 Reacties Doe mee met de discussie →