Orgel Joke is nog te ziek om nieuwe liedjes te spelen

Orgel Joke herstelt maar langzaam. De keyboardspeelster, die recent een tijdje in het ziekenhuis lag, laat op Instagram weten dat zij nog steeds te ziek is om nieuwe muziek op te nemen. "Hoop gauw nieuwe liedjes te kunnen posten", schrijft ze. "Want ik mis het spelen!"

Wel plaatste de Vlaardingse celebrity een oud filmpje waarop zij de klassieker Het Kleine Café Aan De Haven van de onlangs overleden zanger Pierre Kartner speelt. "Hoop dat jullie het leuk vinden", schrijft Orgel Joke erbij. Aan de reacties van de fans onder het bericht te oordelen, vinden haar volgers het leuk haar weer te zien spelen.

De 73-jarige Joke Meijer, zoals haar echte naam luidt, kwam twee weken geleden weer thuis. Zij lag vier weken in het ziekenhuis vanwege een zeldzame stollingsstoornis. Hier wordt zij nu voor behandeld. Joke groeide aan het begin van de coronacrisis uit tot een internethit. Op Instagram, waar ze meer dan 40.000 volgers heeft, plaatste ze tal van filmpjes waarin ze simpelweg liedjes op haar keyboard speelt. Ze deed dit naar eigen zeggen om de mensen in coronatijd op te vrolijken.