Pacers troeven Cavaliers af in NBA

INDIANAPOLIS (ANP) - Indiana Pacers heeft Cleveland Cavaliers in de play-offs van de NBA een gevoelige nederlaag toegebracht. De basketbalploeg uit Indianapolis maakte een achterstand van 17 punten goed en won het duel met 92-90. De Pacers namen daarmee een voorsprong van 2-1 in de best-of-seven-serie.

Bojan Bogdanovic was de topschutter bij Indiana met 30 punten. Hij nam zijn team bij de hand in het vierde kwart met 15 punten. Bij Cleveland was LeBron James op dreef met 28 punten en 12 rebounds, maar ook de vedette van de Cavaliers kon een nederlaag van zijn ploeg niet voorkomen.

Milwaukee Bucks boekte in de play-offs zijn eerste zege in de best-of-seven tegen Boston Celtics: 116-92. Het staat nu 2-1 voor de Celtics. Bij de Bucks was Khris Middleton goed voor 23 punten, Giannis Antetokounmpo maakt er 19.

Ook Washington Wizards bracht de spanning terug in de confrontatie met Toronto Raptors door wedstrijd drie met 122-103 te winnen. De stand in de serie is nu 2-1 voor de Raptors. John Wall en Bradley Beal waren de uitblinkers bij de Wizards met ieder 28 punten.

0 Reacties Doe mee met de discussie →