Patty Brard opgelucht na zorgen om hondje

Vrijdag kreeg Patty Brard verdrietig onverwachts nieuws over haar hondje Lulu. Op Instagram meldt de televisiepersoonlijkheid dat ze "kapot van verdriet" was, omdat ze Lulu moest laten inslapen.

Maar gelukkig kon Brard de afspraak bij de euthanasiearts afzeggen, want zaterdag knapte Lulu al enorm op. Haar hondje peuzelde probleemloos een bakje gekookt kippengehakt weg en dronk ook veel water.

Onderweg naar de poelier voor meer kip voor Lulu, belde ze met haar vriendin en dierenvriend Monique Mathijssen. Zij raadde de voormalig Luv'-zangeres aan langs een natuurlijk diergeneeskundig centrum te gaan in Amsterdam.

Ozontherapie

Over deze kliniek is Brard ontzettend te spreken. "Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter!" schrijft ze. Haar hondje heeft inderdaad last van wat kwaaltjes, maar die kunnen volgens de presentatrice allemaal prima opgelost worden "met gezonde voeding, supplementen cbd olie en ozontherapie." Nog zo lang mogelijk wil Brard Lulu een pijnvrij leven bieden al probeert ze haar ook niet "krampachtig in te leven houden".

Aan het einde van 2019 maakte de televisiepersoonlijkheid zich ook al flinke zorgen om Lulu. Het hondje had toen last van een longontsteking. Gelukkig herstelde Lulu al gauw na een aantal dagen antibiotica en was Patty alweer snel "de blijste hondenmoeder van de hele wereld."