Personage Aidan keert terug in reboot Sex And The City

Carrie Bradshaw komt in de reboot van serie Sex And The City haar oude liefde Aidan weer tegen. Diens vertolker John Corbett vertelde donderdag aan de New York Post dat hij in meerdere afleveringen te zien zal zijn.

De personages sloegen twee keer aan het daten in de hitshow, maar uiteindelijk koos Carrie voor de man die ze standaard 'Big' of ' Mr. Big' noemde. Het is nog niet duidelijk of Chris Noth, die Mr. Big speelde, deelneemt aan de reboot. In februari bracht de Post het bericht naar buiten dat dat niet zo was, maar Noth liet zijn volgers op sociale media in een vrij cryptisch bericht weten dat niet alles wat in de media wordt gezegd waar is.

De reboot gaat And Just Like That... heten en pakt de levens van Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) op nu de dames vijftigers zijn. Hun oude maatje Samantha komt in het verhaal niet terug, omdat actrice Kim Cattrall haar niet meer wil spelen.

Door de jaren heen is duidelijk geworden dat Cattrall en Parker het bepaald niet met elkaar konden vinden. Corbett vertelt in het interview dat hij daar op de set nooit iets van gemerkt heeft. "Ik werkte alleen met Sarah Jessica Parker, ik heb geloof ik maar één scène gedraaid met alle vrouwen. Ik heb de andere meiden ook leren kennen omdat je vaak moet wachten op een set. We hadden altijd leuke gesprekken, ik heb er nooit iets van gemerkt of gehoord."