Pete Davidson vindt bedreiging in liedje Ye hilarisch

Pete Davidson, de nieuwe vlam van Kim Kardashian, kan wel lachen om de dreigende taal in het nieuwe liedje van Kardashians ex Kanye West. De rapper, die zich ook Ye noemt, bracht vorige week het nummer Eazy uit, waarin hij komiek Davidson een pak slaag belooft.

"God saved me from that crash just so I can beat Pete Davidson’s ass", rapt Ye in het nummer. Daarmee verwijst de 44-jarige rapper vermoedelijk naar zijn auto-ongeluk in 2002, dat hem bijna het leven kostte.

Het dreigement heeft echter niet de gewenste werking, want volgens tabloid Page Six vindt Davidson het "hilarisch". Een andere bron wijst er bovendien op dat de komiek en Kim Kardashian alleen maar closer zijn geworden sinds het uitbrengen van het nummer.

West en Kardashian liggen al enige tijd in scheiding. De afgelopen tijd heeft Ye meerdere malen gezegd dat hij hoopt op een hereniging. Kardashian is inmiddels al een tijdje aan het daten met Davidson, terwijl Ye het sinds oud en nieuw gezellig lijkt te hebben met actrice Julia Fox.