Peter R. de Vries met trots op interviewlijst Larry King

De zaterdag overleden Larry King (87) heeft in zijn decennialange carrière talloze gasten geïnterviewd. Zo ook Peter R. de Vries en daar is hij behoorlijk trots op, reageert De Vries op Twitter op het overlijden van de talkshowlegende.

De misdaadverslaggever reisde in 2008 naar de Verenigde Staten om in Kings talkshow op CNN te praten over de reportage die hij maakte over de verdwijning van Natalee Holloway. De uitzending, waarin de Nederlandse Joran van der Sloot vertelt wat er in 2005 met de Amerikaanse is gebeurd, werd destijds ook in Amerika uitgezonden.

De Vries sprak erover met King. "Het zal wel weer tot reacties leiden als: 'O, ijdeltuit, denk je weer dat het over jou gaat?!', maar ik ben er toch wel een beetje trots op dat ik als eenvoudige Nederlandse journalist ooit in de talkshow van de iconische Larry King heb gezeten...", twitterde de misdaadverslaggever na het nieuws dat King is overleden.

De presentator overleed zaterdagochtend in het ziekenhuis. King werd een paar weken geleden opgenomen omdat hij was besmet met het coronavirus.