Piet Paulusma weer terug op de buis

AMSTERDAM - Piet Paulusma heeft vrijdagavond weer zijn oude vertrouwde plek ingenomen in Piets Weer op SBS6. De weerman was twee weken uit de running vanwege een acute verstopping in zijn dikke darm. "Ik ben heel blij vanavond weer terug te zijn", zei Piet tegen Shownieuws.

"Ik ben ontzettend geschrokken, dit ben je niet van jezelf gewend", zegt Piet over zijn gezondheidsproblemen. Met de weerman gaat het inmiddels weer goed. "Anders was ik niet teruggekomen."

Piet werd vervangen door zijn dochter Martsje, die "absoluut niet" had gedacht ooit haar vader over te moeten nemen. "Toen de regisseur zei: anders moet jij het maar doen, dacht ik: dat doe ik wel, het zal maar één keertje zijn want morgen is hij er zeker weer. Maar het liep allemaal even heel anders af en het is uiteindelijk twee weken geworden."

Geen zorgen

Piet, die in zijn carrière bij SBS bijna geen dag oversloeg, is trots op zijn dochter. "Het is toch fantastisch hoe ze het gedaan heeft? Dat is geweldig, schitterend."

De weerman is volgens zijn artsen weer helemaal de oude. "Men zegt dat ik mij geen zorgen hoef te maken, dus daar hou ik het voorlopig maar op. Ik ben weer aan het weer toe."

0 Reacties Doe mee met de discussie →