Politieke onderwerpen taboe op set Ray Donovan

De politieke standpunten van Liev Schreiber en Jon Voight lopen nogal uiteen, maar de twee acteurs vonden een manier om toch door één deur te kunnen op de set van serie Ray Donovan. Schreiber vertelt in een interview met TV Line dat de twee jaren geleden hebben afgesproken het niet over politiek te hebben.

Voight is republikein en één van de weinige Trump-supporters in Hollywood. Schreiber staat aan de andere kant van het politieke spectrum. "Dat was iets dat we niet naar de werkvloer wilden meenemen", vertelt de acteur, die de titelrol vertolkte in de serie. "Ons werk is al moeilijk genoeg zoals het is, daar hoefden we niet nog allerlei nonsens aan toe te voegen. Dus op de momenten dat we samenwerkten, deden we dat gewoon niet."

Ondanks hun verschillen deelt Schreiber toch lovende woorden over Voight, die in Ray Donovan zijn vader Mickey speelde. "Ik hou van Jon. Ik zou alles voor hem doen."

Ray Donovan was tussen 2013 en 2020 zeven seizoenen lang te zien. Afgelopen week kwam een eenmalig vervolg, Ray Donovan: The Movie, uit.